Aceste informații vin de la Steve Hemmerstoffer, care a mai publicat informații și imagini despre Mate 40 Pro, S21, S20 FE sau Pixel 5 și care s-au dovedit a fi adevărate.

Acesta a dezvăluit primele imagini cu viitorul design al telefonului și OnePlus 9 Pro nu este foarte diferit de precedentul telefon. Vedem un smartphone cu un ecran perforat pentru camera de selfie, iar pe spate avem un modul de cameră dreptunghiular.

Telefonul ar găzdui patru camere foto - una mare principală, alta ultra-wide și ar mai fi alți doi senzori mai mici - probabil unul macro și altul pentru detectarea profunzimii de câmp.

În ceea ce privește construcția, OnePlus 9 Pro are sticlă pe spate, nu ca Note 20 ce vine într-o combinație de plastic și sticlă.

Cu ce este diferit 9 Pro față de 8 Pro este ecranul. Display-ul de pe viitorul smartphone va fi mai mic cu o diagonală de 6,55 inci, față de 6,8 inci de pe OnePlus 8 Pro. În schimb, ecranul OnePlus 9 Pro va avea o rată de refresh de 120 Hz, iar telefonul va rula Android 11 cu Oxygen OS 11. Încă nu știm nimic despre baterie, dar este de așteptat ca aceasta să se încarce la 65 de wați.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Structura este de aluminiu, are port UBS-C și un difuzor în partea de jos și butoane pe lateral. Fără mufă de căști de 3,5 mm. Tot la specificații, este de așteptat ca telefonul să funcționeze cu ajutorul unui procesor Snapdragon 875, 8 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare, însă ar fi și o variantă cu 12 GB și 512 GB spațiu.

Cei de la OnePlus vor anunța telefonul abia în martie 2021 deci unele lucruri s-ar putea schimba până atunci.