Un aspect ciudat este acela că A53 va avea același nume precum un alt telefon Oppo care a fost anunțat în 2015. Aparent, compania consideră că cinci ani sunt suficienți pentru ca nimeni să nu fie bulversat de această alegere.

Recent, a apărut și o listă cu specificații ale viitorului Oppo A53, iar telefonul ar trebui să aibă un ecran de 6,53 inci cu rată de refresh de 90Hz, un procesor Snapdragon 460, 4GB RAM și 64GB spațiu de stocare, dar și o versiune cu 6GB RAM și 128GB spațiu de stocare. Bateria ar urma să fie una de 5.000 mAh, suportând încărcare la 18 wați.

Camera frontală va avea 16MP și va fi integrată într-o perforație a ecranului, iar pe modulul foto din spate vom vedea un senzor principal de 13MP, o cameră macro de 2MP și una de adâncime tot de 2MP. Pe spate va fi poziționat și scanner-ul de amprentă.

Cel mai probabil telefonul va rula Android 10, peste care va avea aplicată interfața Oppo ColorOS 7.x. Dispozitivul a fost deja certificat de autoritățile din majoritatea piețelor, așadar nu va mai dura mult până când va fi lansat oficial. 

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: