Daca acum cativa ani alergai prin tunelurile de la metrou cu gasca ta de grafferi, astazi poti face totul mult mai simplu, cu ajutorul tehnologiei. In loc sa simti adrenalina incercand sa pictezi trenurile comuniste, ai putea sa scoti smartphone-ul din buzunar si sa treci la treaba. Probabil ca ai vazut niste coduri QR cam ciudate pe la metrou, sa stii ca asa arata mai nou desenele graffiti.

Orange a batut palma cu artistii strszii si le publica desenele in sunteran prin aplicatia Orange Explorer. O gasesti pentru Android in Google Play si pentru iOS in Appstore.

Orice pasionat de graffiti are sansa sa se alature acestei expozitii cu un desen propriu. Tot ce trebuie sa faca este sa intre pe www.nelimiteaza-te.ro/graffiti si sa realizeze un desen folosind aplicatia speciala de graffiti.

Si tot in aplicația Orange Explorer o sa gasesti vreo doua surprize de la Antipa, ca sa iti faci poze cu mamutul. Deschizi aplicatia, scanzei codul QR, dai telefonul cuiva sa te pozeze si aduni cateva zeci ori sute de like-uri.

Spor la explorat.