Este de apreciat faptul că românii aleg să investească în tehnologie, în ultimele telefoane apărute și în tot ce ține de tehnologizare la cote maxime.

Strict pe domeniul telefoanelor lucrurile stau la fel – marile companii vin mereu cu câte un model nou ce întrece așteptările și toate funcțiile modelelor anterioare. Având în vedere cât de prețioase sunt, odată cu achiziția propriu zisă, beneficiarii își îndreaptă atenția și asupra huselor și foliilor de protecție.

Rolul de bază al huselor

Rolul huselor este probabil bine știut de toți împătimiții ce achiziționează constant noile modele de telefoane apărute pe piață. Ele protejează carcasa telefonului, dar și ecranul atunci când se aliază cu o folie de protecție, din sticlă, pe măsură.

Ce oferă mai exact? În primul rând, țin praful la distanță – particulele de praf nu vor putea intra la fel de ușor în difuzor sau mufa pentru căști sau încărcător. Totodată, în cazul în care locul unde va fi așezat telefonul este umed, husa nu va permite apei să pătrundă în interior.

Nu în ultimul rând, ele reduc semnificativ șansele ca telefonul să se strice după ce este scăpat. Dacă noua achiziție dispune și de o folie de protecție din sticlă, şansele ca telefonul să nu prezinte zgârieturi sau alte defecțiuni de pe urma unui impact sunt foarte mari.

În cele ce urmează se vor prezenta 3 huse de la Stifler ce merită încercate datorită rezistenței și a eficienței demonstrate.

Husele 360 Simple

După cum îi spune și numele, husa 360 Simple este cea care acoperă în totalitate telefonul, oferindu-i protecție în orice extremitate. Cei ce achiziționează această husă de la Stifler, beneficiază de o folie de protecție a ecranului, cadou.

De ce sunt atât de apreciate aceste huse? În primul rând, nu încarcă telefonul – nu îl fac să pară mai mare decât este, ci dimpotrivă, îi aduc un plus de eleganță. Având în vedere că protejează telefonul la orice extremitate, apa și praful nu vor lua contact cu smartphone-ul. Nu în ultimul rând, în cazul șocurilor nu vor exista daune.

Husele Flip Mirror

În materie de huse pentru Iphone, Samsung și Huawei, Stifler a revoluționat piața cu cele Flip Mirror. Ele sunt cele ce combină flipul protector semitransparent cu stilul oglindă. Ce le face atât de deosebite? În primul rând, permit vizualizarea notificărilor fără a fi nevoie ca flipul să fie ridicat. În aceeași ordine de idei, scot telefonul în evidență datorită design-ului unic și compact – eleganță, simplitate, functionabilitate maximă.

Husele 360 magnetice

Foarte apreciate și dorite de publicul român sunt husele 360 magnetice. Ceea ce le face unice este închiderea compactă datorită magneților puternici la extremități. În aceeași ordine de idei, ele sunt confecționate din aliaj metalic în zona bumperului și sticlă securizată în restul zonelor.

Pentru a-și putea arăta eficienţa optimă, au nevoie de un aliat pe măsură și anume o folie de protecție din sticlă. De ce? Pentru că ele protejează doar partea din spate a telefonului și părțile laterale. Ca și în cazul huselor 360 simple, smartphone-ul va rămâne subțire și la fel de ușor. Design-ul celo de la Stifler este atrăgător și elegant – sunt disponibile într-o varietate de culori, pentru mai multe modele de telefoane inteligente.

Un aspect după care toată lumea se orietează este cel ce se referă la protecția camerei frontale. Dacă aceasta se zgârie nu va mai realiza poze la fel de clare. Pentru a stopa această teamă, husele de la Stifler sporesc gradul de protecție al camerei. Acest lucru se datorează marginilor husei - mai groase în acea zonă.

Recomandări extra

Un smartphone se recomandă ca fiind calitativ, eficient și datorită graficii și memoriei de care dispune. O grafică cât mai bună permite vizualizarea firmelor la calitate înaltă, dar și o mai bună experiență în ceea ce privește jocurile. Totodată, memoria are și ea importanță aici – un joc sau un film va rula mult mai bine dacă telefonul dispune de o memorie mare. La Stifler se regăsește un top jocuri pentru telefon ce merită toată atenția din partea tuturor celor interesați.

Pentru și mai multe detalii privind husele și eficienţa remarcabilă a acestora, www.stifler.ro va stă la dispoziție.