Stiri Mobile

19 august 2020 17:25 Huawei patentează un nou telefon pliabil care va veni la pachet cu cel mai iubit accesoriu
Se zvonește deja de ceva vreme că Huawei lucrează la un patent pentru un nou smartphone pliabil, iar acum avem și confirmarea dinspre Administrația Națională de Proprietate Intelectuală din China. 
Huawei patentează un nou telefon pliabil care va veni la pachet cu cel mai iubit accesoriu
19 august 2020 17:19 Primul smartphone 5G cu o cameră foto sub ecran va fi lansat în septembrie
Pe o piață atât de competitive precum cea a smartphone-urilor, producătorii țintesc tot timpul titlurile precum „primul din lume care…”. Săptămâna trecută, președintele diviziei de Business a ZTE, Ni Fei, a făcut aluzii la lansarea noului model 5G al companiei, ZTE Axon 20 5G.
Primul smartphone 5G cu o cameră foto sub ecran va fi lansat în septembrie
19 august 2020 17:15 Data de lansare a lui Samsung Galaxy Z Fold 2 5G, confirmată de o sursă de încredere. Când va fi disponibil noul telefon
Deși nu există un interval de timp standard la care un telefon este lansat oficial, după ce este certificat de TENAA, de cele mai multe ori acesta este lansat pe piață la câteva săptămâni distanță. Acesta este și cazul lui Galaxy Fold 2 5G, pentru care compania a și confirmat, de fapt, un eveniment pentru data de 9 septembrie. 
Data de lansare a lui Samsung Galaxy Z Fold 2 5G, confirmată de o sursă de încredere. Când va fi disponibil noul telefon
18 august 2020 15:50 Care este noul telefon al lui James Bond. Dispozitivul zărit pe platourile de filmare ale producției
Personajul James Bond aduce o notă de popularitate oricărui dispozitiv pe care îl folosește, iar noul său telefon este unul cel puțin neașteptat. 
Care este noul telefon al lui James Bond. Dispozitivul zărit pe platourile de filmare ale producției
18 august 2020 15:45 Huawei plănuiește să anunțe un telefon cu o cameră sub ecran și deblocare all-screen în viitorul apropiat
Huawei are multe probleme în această perioadă, pe care încearcă să le combată prin inovație, așa cum pare a fi și aluzia la lansarea unui viitor telefon cu o cameră încorporată sub ecran, dar și cu funcție de deblocare prin amprentă pe toată suprafața display-ului. 
Huawei plănuiește să anunțe un telefon cu o cameră sub ecran și deblocare all-screen în viitorul apropiat
18 august 2020 15:41 Oppo va lansa curând un nou telefon A53. Principalele specificații
Telefoanele midrange sunt în topul priorităților producătorilor în această perioadă, așa că nu e de mirare faptul că Oppo lucrează deja la A53, succesorul lui A52, lansat în luna aprilie. 
Oppo va lansa curând un nou telefon A53. Principalele specificații
17 august 2020 21:53 Telefoanele Huawei mai vechi, la un pas să piardă aplicațiile Google și licența pentru Android
În luna mai a anului trecut, autoritățile SUA au catalogat Huawei drept o „amenințare la adresa securității naționale” și au plasat compania pe o „listă neagră” în ceea ce privește comerțul și afacerile pe care aceasta le poate derula cu firmele americane. 
Telefoanele Huawei mai vechi, la un pas să piardă aplicațiile Google și licența pentru Android
17 august 2020 21:49 Galaxy S21 ar putea aduce înapoi cea mai importantă funcție care a fost eliminată de producători de pe telefoanele flagship
Modelul Note 10 a fost primul flagship din seria Galaxy care nu a avut o mufă jack de 3,5mm, iar motivul invocat de companie a fost spațiul suplimentar pentru o capacitate mai mare a bateriei. Viitorul telefon din seria Galaxy s-ar putea, însă, să ne surprindă. 
Galaxy S21 ar putea aduce înapoi cea mai importantă funcție care a fost eliminată de producători de pe telefoanele flagship
17 august 2020 21:34 Au apărut primele randări pentru Samsung Galaxy S20 Fan Edition 5G. Fotografii și detalii despre noul telefon
Primele randări pentru Galaxy S20 Fan Edition 5G au apărut pe piață și aduc informații noi și imagini referitoare la un telefon spectaculos. 
Au apărut primele randări pentru Samsung Galaxy S20 Fan Edition 5G. Fotografii și detalii despre noul telefon
17 august 2020 17:59 Microsoft a lansat primul său smartphone pliabil, Surface Duo. Prețul este uriaș
Unul dintre cele mai interesante telefoane anunțate în ultimii ani a fost prezentat oficial și va fi disponibil în curând.
Microsoft a lansat primul său smartphone pliabil, Surface Duo. Prețul este uriaș
14 august 2020 18:29 HTC va lansa trei noi telefoane de buget. Primele detalii
HTC a lansat HTC Wildfire E2 recent, fără mare vâlvă, iar acum pregătește alte trei noi modele de buget. 
HTC va lansa trei noi telefoane de buget. Primele detalii
14 august 2020 18:19 Specificațiile complete ale viitorului telefon LG, un midrange 5G foarte performant
Despre viitorul telefon midrange 5G al LG am tot auzit, mai ales că este unul foarte promițător, iar acum au apărut și principalele specificații ale modelului. 
Specificațiile complete ale viitorului telefon LG, un midrange 5G foarte performant
13 august 2020 13:29 Uitați de telefoanele pliabile. Xiaomi a patentat un model de smartphone nemaivăzut
Credeați că designul telefoanelor mobile a devenit plictisitor? Xiaomi vrea să ne demonstreze că nu e deloc adevărat.
Uitați de telefoanele pliabile. Xiaomi a patentat un model de smartphone nemaivăzut
11 august 2020 22:40 S-a lansat oficial telefonul cu cea mai bună cameră foto din lume. Are tot ce ți-ai putea dori de la un produs premium
După mai multe zvonuri apărute pe Internet, Xiaomi face public telefonul Xiaomi Mi 10 Ultra, flagship-ul companiei care pare să aibă tot ce ți-ai dori de la un telefon.
S-a lansat oficial telefonul cu cea mai bună cameră foto din lume. Are tot ce ți-ai putea dori de la un produs premium
11 august 2020 18:01 Primele imagini oficiale cu noul smartphone pliabil Samsung Galaxy Z Fold 2
Producătorul coreean a prezentat oficial câteva cadre cu noul telefon, în timpul evenimentului de lansare a seriei Galaxy Note 20.
Primele imagini oficiale cu noul smartphone pliabil Samsung Galaxy Z Fold 2
Modifică Setările