Xiaomi a sarbatorit pe 6 aprilie 5 ani de existenta si a organizat cu aceasta ocazie Mi Fan Festival 2015. La festival, cei de la Xiaomi au pus la dispozitie doritorilor cateva dintre cele mai populare smartphone-uri si accesorii ale companiei in speranta ca vor obtine cifre record. Au reusit!

Pana la sfarsitul festivalului ce a tinut 12 ore, Xiaomi a vandut 2.11 milioane de smartphone-uri si a inregistrat venituri de aproximativ 335 milioane de dolari! In urma cu un an, Xiaomi vanduse la festival 1.3 milioane de telefoane.

Pe langa smartphone-uri, Xiaomi a vandut 38.000 de Mi TV, 200.000 de Mi Bands si 247.000 de Mi Power Strips. Conform comunicatului emis de Xiaomi, veniturile din accesorii au fost de 30.6 milioane de dolari. Xiaomi a vandut device-uri in 7 tari din regiune, Malaezia, India si Indonesia fiind adaugate de aceasta data.

In 2014, Xiaomi a vandut 61 de milioane de smartphone-uri la nivel global, devenind al 3-lea producator de telefoane din lume. Cei de la Xiaomi anticipeaza o crestere de 30% per-total in acest an.

Cei de la Xiaomi au reusit sa intre in Cartea Recordurilor cu aceasta reusita - desi festivalul a tinut doar 12 ore, s-a luat in calcul o zi intreaga pentru omologarea noului record.