Xiaomi, porecliti de multa lume "Apple al Chinei", lucreaza din greu pentru a fi cel mai mare producator de telefoane mobile din lume. In 2014, Xiaomi si-a triplat numarul de unitati vandute pana la 61.1 milioane. Iar lansarea recenta a doua noi telefoane a inclus un phablet cu specificatii de top - Mi Note Pro are un ecran de 7.5 inch cu rezolutie 1440 x 2560, un procesor pe 64 de biti octa-core Snapdragon 810 si 4GB de RAM.

Cei de la Xiaomi lucreaza acum pentru ca utilizatorii sa faca mai usor tranzitia de la iPhone la unul dintre noile modele ale companiei. Slotul dual SIM de la Mi Note poate avea atat micro SIM, cat si nano SIM. Cea ce inseamna ca userii de iPhone pot cu usurinta sa-si transfera nano SIM-ul in Mi Note. Exista in companie si discutii despre dezvoltarea unei aplicatii pentru Apple App Store care le va permite utilizatorilor sa-si sincronizeze rapid lista de contacte si sa o mute pe un telefon Xiaomi.

Conform directorului de dezvoltare media de la Xiaomi, in curand s-ar putea lansa un program de schimb care le va permite consumatorilor sa ofere un iPhone 5S (sau chiar si un model mai vechi), indiferent de conditia in care se afla telefonul, urmand sa primeasca un Mi Note gratis! Cei care ar oferi la schimb un iPhone 6 sau iPhone 6 Plus ar primi un Mi Note Pro fara niciun ban!

Ce credeti? Va reusi Xiaomi sa devina numarul 1?