Informații despre un succesor 5G al modelului de anul trecut au tot apărut, iar acum au fost publicate și câteva randări ale dispozitivului care deja pare să aibă destul de multe în comun cu actualul model.

În imagini se pot observa dimensiunile telefonului, similare cu cele ale lui Razr 2019, același notch în partea de sus a ecranului principal, dar și o „bărbie” semnificativ redusă. Scannerul de amprentă capacitiv a fost și el îndepărtat, ceea ce înseamnă că fie a fost mutat sub ecran, fie în lateral, în zona butonului de pornire.

Display-ul exterior pare să fie neschimbat, iar în ceea ce privește modulul foto putem vedea un sistem dual. Potrivit zvonurilor de până acum, senzorul principal va avea 48MP, iar cel de-al doilea 20MP. De această dată ne așteptăm și la un procesor mai puternic din partea Motorola.

Referitor la denumire, există mai multe variante vehiculate acum – de la Odyssey care este, cel mai probabil, numele de cod al dispozitivului, până la Razr 5G și Razr 2020. Alte detalii cunoscute deja se referă la încărcarea la 18 wați, spațiul de stocare de 256GB și un suport nano-SIM. 

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: