iPhone 6s este un succes major pentru Apple insa compania americana se gandeste deja la urmatorul telefon. Cu atat mai mult cu cat Apple i-a obisnuit pe utilizatori cu schimbari cu adevarat mari din 2 in 2 ani, seria S fiind un upgrade la precedentul telefon.

Desi mai este aproape 1 an pana la lansarea iPhone 7, au aparut deja primele speculatii. Gene Munster, analist de la Piper Jaffray's, cunoscut pentru dezvaluirile facute despre viitoarele produse Apple, face cateva dezvaluiri noi.

Intr-o nota data investitorilor, Munster sustine ca iPhone 7 va avea un design complet nou. Conform spuselor lui, iPhone 7 ar putea sa vina fara butonul de home, display-ul sa fie mai mare, bateria mai buna si ecranul sa fie din safir.

"Avand in vedere numarul de cicluri, ne asteptam ca iPhone 7 sa aiba un design unic, diferit de iPhone 6/6s. Asa cum multi speculeaza, adaugarea functiei 3D Touch ar putea sa le ofere celor de la Apple un mod de a elimina butonul de home de pe telefon si sa foloseasca spatiul obtinut pentru un telefon cu ecran mai mare, dar un device per total mai mic. O bariera pentru asta ar fi Touch ID, integrat in butonul de home in actualul sistem. Apple ar trebui sa mute Touch ID-ul poate in lateral pentru a scapa de butonul de home.

Credem ca sansele sa vedem un iPhone fara buton de home sunt de 50%. O alta zona pe care Apple s-ar putea concentra este durata de viata a bateriei. Uitandu-ne la Mac-urile din ultimii ani, Apple aproape ca a dublat durata de viata a bateriei. A reusit asta printr-un procesor mai eficient si prin software. Credem ca durata de viata a bateriei este una dintre zonele cu cel mai mare potential de crestere si unul care ar fi bine primit de clienti. In final, un ecran din safir s-a tot zvonit ca va veni pe iPhone. Din moment ce Apple foloseste acum safirul pe Apple Watch, are sens sa il adapteze la telefon. Trebuie notat ca Apple a folosit un aluminiu mai puternic existent in Apple Watch Sport pentru carcasa iPhone 6s" a scris Munster.

Desigur, acestea sunt doar speculatii insa sunt logice avand in vedere strategia aratata de Apple pana acum si recentele brevete pentru care au aplicat.