Compania care își asumă această premieră este ZTE, care nu a recurs la mecanisme de cameră pop-up sau la alte tipuri de artificii, pentru că a reușit performanța să implementeze camera de selfie sub display, alături de senzorul de amprentă, pentru un design cât mai fluid, cu un minimum de distrageri în experiența de navigare.

Este vorba despre modelul ZTE Axon 20 5G, alimentat de un procesor Snapdragon 765G care, așa cum îi spune și numele, oferă compatibilitate 5G, dar și o performanță bună, în ansamblu. Dispozitivul are o baterie de 4.220 mAh, 6 sau 8GB RAM și poate fi cumpărat în versiunile de 128 sau 256 GB spațiu de stocare. Sub ecranul de 6,92 inci se găsește o cameră de selfie de 32 MP, iar sistemul foto principal este alcătuit dintr-un senzor de 64MP, unul ultra-wide de 8MP, un senzor de adâncime de 2MP și unul macro cu aceeași rezoluție.

Producătorul a reușit să bifeze această premieră mondială utilizând un material de „înaltă transparență care include componente noi organice și anorganice”. De asemenea, a implementat o serie de algoritmi software inovatori care controlează rata de refresh a ecranului și luminozitatea pentru o calitate optimă a fotografiilor de tip selfie. Modelul Axon 20 5G va fi disponibil inițial în China, la un preț aproximativ de 320 de dolari.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: