Raliul Dakar replicat la mall

O aplicatie AR (Augmented Reality) i-a plasat pe vizitatorii unui mall din Budapesta in peisajul desertului Dakar si le-a permis sa conduca o masina concept, bazata de noul Opel Mokka. Masina tridimensionala si circuitul de raliu au fost plasate in realitatea augmentata pe un display tiparit de 4m lungime iar utilizatorii aplicatiei au intrat in competitie, au concurat si au postat direct din aplicatie rezultatele pe Facebook.

Drift-uri cu Mini Cooper si un robot Android care face fotografii cu o camera Samsung Galaxy

Aplicatia de realitate augmentata le-a permis utilizatorilor sa efectueze manevre spectaculoase de drift cu un Mini Cooper Rauno Aaltonen pe brosura unei promotii de Craciun. Pe langa cursa nebuna cu masina, cateva produse Samsung din oferta speciala de Craciun a T-Mobile au fost imbogatite cu continut de AR: sistemul Samsung All Share (ilustrat cu fotografii care "zboara" intre suprafata brosurii si dispozitivul care ruleaza aplicatia, feature-ul special al camerei foto a telefonului Galaxy S3 (8 fotografii cu o singura atingere), forma practica a smartphone-ului ACE. Chiar si un robot Android a fost invitat in aplicatie sa faca fotografii cu o camera Galaxy.

Plimbari cu sania Mosului augmentat si dresura de reni in realitate augmentata

Lumea de basm a Craciunului a prins viata intr-un hipermarket din Ungaria cu ajutorul unei aplicatii AR pentru iPad. Clientii si copiii acestora au fost invitati, in cadrul activarii de trade marketing, la o plimbare cu sania Mosului si s-au transformat pentru cateva momente in dresori ai renilor - cateva atingeri de buton si renul din aplicatie se aseaza pentru a fi fotografiat impreuna cu copiii sau face flotari ca sa se incalzeasca pentru urmatoarea cursa.

Pom de Craciun augmentat cu o aplicatie pentru Android 

Deutsche Telekom a lansat de Craciun o aplicatie pentru dispozitivele Android. Prin intermediul acesteia, utilizatorii au impodobit pomul de Craciun plasat in centrul unui mall din Budapesta cu globuri si pachete colorate continand mesaje personalizate.

Inaugurarea showroom-ului Audi la Singapore

Audi Centre, cel mai mare showroom Audi din Asia de S-E a fost inaugurat la Singapore. Aplicatia pentru iOs si Android dezvoltata cu aceasta ocazie le permite utilizatorilor (actuali si potentiali consumatori de Audi) sa exploreze showroom-ul de la distanta, sa conduca un Audi R18 prin Singapore la viteza maxima fara riscul vreunei amenzi, sa isi personalizeze numarul de inmatriculare al masinii si sa participe la un concurs cu premii. Si, evident, sa impartaseasca experienta cu prietenii de pe Facebook.

Download: Google Play /  App Store