Apple a cumparat 80 de milioane de display-uri OLED pentru iPhone 8, telefonul cu care Apple aniverseaza 10 ani de la primul iPhone. Cei de la GSM Arena scriu ca pretul pentru versiunea de 64GB va fi de 850 de dolari.  Va exista insa si un model cu 256GB memorie interna iar pretul acestuia va fi de 1.000 de dolari!

Informatiile din acest moment spun ca iPhone-ul va avea un ecran de 5.8 inch si Appla va renunta la butonul home de pe ecran pentru o "Zona de functiune", similara cu Touch Bar-ul de pe MacBook. O asemenea functie nu este posibila decat cu display-urile OLED produse de catre Samsung Display, insa exista un dezavantaj - pretul mai mare.

Analistul UBS, Steven Milunovich, spune ca modelul de baza va avea astfel un pret mai mare decat al predecesorilor. Versiunea de 256GB va fi primul model de iPhone de pana acum cu un pret de peste 1.000 de dolari.

Singurul flagship cu display OLED si caracteristici asemanatoare este Galaxy S8+ cu 6GB RAM si 128GB memorie interna. Acesta va fi disponibil doar in China si va avea un pret de 1030 de dolari cand va fi lansat.