Este evident că anul acesta compania se bazează pe vânzări mari pentru telefoanele pliabile, pentru S21, dar și pentru telefoanele 5G mass-market.

Producătorul are o strategie duală în ceea ce privește modelele vedetă, adică telefoanele pliabile Galaxy Z Fold și Flip. Modelul Fold este promovat precum un dispozitiv pentru divertisment și un instrument de productivitate, în vreme ce Flip se adresează generației Millenials, în special femeilor care își doresc un smartphone cu stil și cu un preț destul de competitiv. Galaxy Fold 3 ar putea fi compatibil cu S Pen și, cel mai probabil, va fi dezvăluit în mai anul acesta. Rămâne de văzut dacă va fi alimentat de un procesor AMD sau ce altă variantă alege compania pentru noul său model pliabil.

Compania Counterpoint Research estimează că totalul unităților de telefoane pliabile va crește de la 700.000 de unități în 2020 la 5.5 milioane de unități anul acesta. În plus, se pare că Samsung lucrează și la telefoane cu ecran rulabil, dar și la dispozitive cu un display glisant.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: