Dispozitivul pare prea subțire pentru a fi un telefon pliabil, iar acest detaliu a alimentat speculațiile potrivit cărora Samsung ar pregăti un smartphone rulabil.

Zvonuri referitoare la o astfel de lansare a Samsung au existat de ceva vreme, iar proiectele de patent înregistrate de companie indică și ele că un astfel de dispozitiv e în cărți. Mai mult, se presupune și că Samsung a realizat un demo exclusivist al unui smartphone de tip slide-out în timpul CES 2020 și că ar intenționa să lanseze comercial dispozitivul chiar anul viitor.

Fotografia în care Lee pare să utilizeze un prototip al dispozitivului a fost publicată oficial de Samsung și pare a fi un fel de teaser. Compania LG a sugerat și ea că lucrează la un telefon „extensibil”, iar TCL a prezentat, de asemenea, un prototip în lucru al telefonului său rulabil, așa că Samsung își dorește ca lumea să știe că și proiectul lor este în plină dezvoltare.

Imaginea nu ne spune, concret, nimic despre telefonul plabil Samsung, dar dacă ar fi să o coroborăm cu zvonurile anterioare, ar trebui ca acesta să vină la pachet cu un panou flexibil făcut din plastic, permițându-i utilizatorului să-l transforme dintr-un smartphone de 6 inci într-o tabletă de 8 inci.

Despre telefoanele rulabile, LG consideră că ele reprezintă viitorul și că display-urile de acest tip sunt definitorii pentru noua generație tehnologică, pentru că își pot modifica forma cu ușurință. 

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: