Samsung a creat platforma Manifest pentru Creativitate, powered by GALAXY Note 3. Gadgetul a fost conceput pentru a declansa o revolutie inovatoare, oferind libertatea si conectivitatea de care utilizatorii au nevoie pentru un plus de creativitate in tot ceea ce realizeaza. GALAXY Note 3 este un device potrivit pentru a potenta abilitatile creative ale fiecaruia si pentru a incuraja manifestarile creative de orice fel.

Samsung invita la „Manifest pentru creativitate”, un mesaj lansat anul trecut si dus acum mai departe, intr-o forma noua, cu impact social, pornit dintr-o nevoie reala de creativitate si inspirat de beneficiile noului GALAXY Note 3. 

Campania „Manifest pentru creativitate” este o culegere de mesaje inspirationale de la personalitati locale recunoscute, care, prin puterea exemplului, vorbesc despre importanta creativitatii in dezvoltarea tinerilor de astazi, despre creativitate ca pasaport pentru succes. Zeci de muzicieni, pictori, desenatori, arhitecti sau antreprenori isi impartasesc experientele si transmit mesajul lor de sustinere a creativitatii prin intermediul platformei dezvoltate de Samsung. 

GALAXY Note 3 este un device dedicat experientelor personale, artistice si creative. Prin intermediul lui, orice utilizator poate gasi noi moduri creative de a-si rezolva task-urile zilnice sau pentru a-si dezvolta pasiunile, in miscare. 

Dispozitivul ofera tuturor utilizatorilor posibilitatea de a capta fiecare moment important din viata lor, prin caracteristicile tehnice de top. GALAXY Note 3 aduce noul S-Pen, care reinventeaza experienta clasica de a lua notite, oferind o multitudine de posibilitati pentru a rezolva rapid si usor activitatile zilnice. 

Samsung GALAXY Note 3 imbina functiile creative si designul premium, pentru a oferi utilizatorilor o experienta unica, incurajandu-i la creativitate in toate formele sale.