De fapt, au apărut deja randări care arată că anul viitor modelele iPhone vor avea un ecran perforat care va înlocui notch-ul, așa cum crede și analistul Ming-Chi Kuo.

Se pare că Apple va renunța la Face ID și va folosi în schimb cititorul de amprentă, montat pe partea din lateral, nu integrat în display. De asemenea, toate modelele iPhone 14 ar trebui să aibă display-uri OLED LTOP de 120Hz, iar acestea ar putea fi și primele smartphone-uri Apple care să depășească 12 MP (Kuo preconizează implementarea unor senzori de 48MP. Și chiar dacă este încă foarte devreme și e posibil ca cele de mai sus să nu se adeverească în totalitate, Apple probabil că lucrează la un redesign major pentru anul următor.

Potrivit surselor Bloomberg, compania ar lucra și la un nou model entry-level, care ar trebui să fie, practic, un nou iPhone SE. Acesta ar putea păstra panoul LCD, dar este posibil să suporte conectivitate 5G.

Desigur, mai e un an până când va fi dezvăluită oficial gama iPhone 14, iar Apple probabil că se află încă în faza de planificare pentru viitoarea generație, testând diferite configurații. Acest lucru înseamnă că nu au fost luate încă deciziile finale și, probabil, va mai dura câteva luni până când se va întâmpla asta. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: