Cand vine vorba despre telefoanele ce urmeaza sa fie lansate, informatiile aparute nu se confirma mereu. Rar se intampla ca o companie sa fie insa chiar sursa informatiilor 'scapate' in presa cu o saptamana inainte de lansare!

Asta s-a intamplat insa cu Sony inainte de conferinta de presa programata pe 2 septembrie la Berlin in cadrul IFA. Pagina de Facebook Sony Georgia a publicat detalii despre 3 telefoane pe care compania le va lansa, printre acestea urmand sa fie si primul smartphone din lume cu display 4K.

 

 

2 სექტემბრამდე დარჩა 7 დღე, თბილისის დროით საღამოს 18 საათსა და 45 წუთზე 2 სექტემბერს ჩატარდება SONY-ს კონფერენცია, სადა...

Posted by Sony Georgia on Wednesday, August 26, 2015

 

 

Cei de la Sony Georgia spun ca va fi lansat Xperia Z5 Compact cu un display de 4.6 inch HD, Xperia Z5 cu display de 5 inch Full HD si Xperia Z5 Premium cu display de 5.5 inch 4k (Ultra High Definition) cu o rezolutie de 3840 x 2160, avand o densitate a pixelilor per inch de peste 800! Avand in vedere ca cea mai mare rezolutie pe un smartphone in acest moment este de aproximativ 550, Xperia Z5 Premium va oferi un 'salt' important in ceea ce priveste calitatea ecranului.

Nu este clar ce procesoare vor avea, recentul lansat Xperia Z3+ fiind critica pentru ca se incalzea foarte puternic. Toate cele 3 variante vor veni cu senzori de amprenta, fiind insa neclar unde vor fi pozitionati pe telefon. Postul Sony Georgia mai dezvaluie ca cele 3 device-uri vor veni cu camere de 23MP. Va exista si un sistem mai rapid de autofocus, promitandu-se focalizare pe subiect in mai putin de 0.1 secunde.