Abhishek Yadav, cunoscut pentru informațiile exclusive pe care le oferă despre diverse modele de telefoane sau alte gadgeturi chiar înainte de lansare, a publicat o listă care include cele mai importante caracteristici ale noului LG Q92 5G, alături de o fotografie a smartphone-ului.

Dispozitivul va avea un display full HD+ de 6,7 inci, cu o perforație chiar deasupra marginii superioare. Așa cum era de așteptat, va fi alimentat de un procesor Snapdragon 765G și va avea 6GB RAM și 128 GB spațiu de stocare.

Pe partea din spate, Q92 va avea un senzor principal de 48MP, alături de unul ultrawide de 8MP, un senzor de adâncime de 5MP și o cameră macro de 2MP. Camera de selfie va avea 32MP. În plus, dispozitivul va aduce și un scanner de amprentă montat pe partea laterală. Telefonul ar urma să aibă o grosime de 8,49mm și o greutate de 193 de grame.

Bateria va fi una de 4000 mAh, iar din punctul de vedere al software-ului vom vedea un Android 10 pentru care va fi aplicată interfața LG UX. Telefonul va fi disponibil în variantele de culoare Ceramic White, Mirror Titanium și Mirror Red.

Urmează să aflăm curând și detalii referitoare la preț și disponibilitate, iar ele vor apărea, probabil, în perioada imediat următoare, pe măsură ce ne apropiem de lansarea oficială. 

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: