Tableta si telefonul smart au mari sanse sa fie cele mai de succes jucarii din istorie. Ce domeniu mai stiti, in care previziunile de crestere, de 150%, sunt dublate pana la sfarsitul anului, din vanzari?

Cele mai accesibile gadget-uri costa acum, mai putin de 100 de euro. Prima tableta de succes costa cat un Tico bine intretinut. De la 2.500 de lei in sus. Se intampla demult. In 2010.

O regula a industriei spune ca pretul unui produs se injumatateste in fiecare an. De vina este avansul tehnologic si productia de masa. Asa am ajuns azi sa avem tablete decente de la 400 de lei. Perfecte chiar si pentru un copil de cresa. Serghei are acum 2 ani si jumatate, dar are deja experienta de peste un an pe tableta. Nu stie sa scrie inca, dar face puzzle-uri in 30 de secunde.

Povesti similare sunt in fiecare familie care detine deja cel putin o tableta. Daca nu o tableta, macar un telefon. Un smartphone decent costa zilele acestea si 370 de lei. Asa ca poate deveni cadoul perfect pentru un junior care invata bine. In plus, telefonul nu duce lipsa de nicio functie.

Daca tableta sau telefonul vi se par scumpe, ce ziceti de un calculator, care costa doar 200 de lei? La mare moda sunt si camerele foto. 350 de lei poate sa coste o camera care-l gaseste repede pe Nemo. Cum sa alegi cel mai bun gadget pentru acasa sau pentru cel mic? Sfatul nostru: cumparati modelul care tocmai a fost inlocuit de noua generatie.

Cel mai probabil veti capata performanta similara la un pret mai bun cu cel putin 30%. Si nu ignorati concurenta. Avem pe piata peste 100 de modele, dintre care 20 romanesti.