Potrivit Korea Herald, s-au înregistrat peste 450.000 de precomenzi doar în Coreea de Sud, iar așteptările ar fi de peste 800.000 de unități livrate, dacă luăm în calcul și dispozitivele vândute de furnizorii de servicii mobile.

Acest lucru înseamnă că, în acest moment, precomenzile sunt la un nivel dublu comparativ cu cele înregistrate pentru Galaxy S21 și de 1,5 ori mai multe decât pentru Galaxy Note 20.

Atât Galaxy Z Fold 3, cât și Galaxy Z Flip 3 sunt populare mai ales printre clienții tineri, iar Korea Herald a citat un studiu care arată că 49% dintre precomenzi au fost realizate de utilizatori cu vârste între 20 și 30 de ani.

Cifrele sunt influențate de o serie de factori. În primul rând, Samsung duce o campanie puternică pentru comunicarea rezistenței la apă a telefoanelor și a compatibilității lui Fold cu S Pen. De asemenea, anul acesta a existat și o lipsă în segmentul mobile, generată de absența seriei Note 21, iar actualele plaibile vin și cu prețuri mai accesibile decât modelele generației anterioare.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: