De data aceasta, compania a modificat un iPhone 13 Pro, transformându-l într-un dispozitiv care poate opri chiar și un glonț datorită armurii cu care este dotat. În urmă cu un an, Caviar a lansat un iPhone 12 fără camere, pentru utilizatorii îngrijorați că telefoanele i-ar putea spiona. Acum, brandul lansează Stealth 2.0, un iPhone 13 Pro dotat cu armură antiglonț BR-2 realizată de NPO TCIT, companie specializată în producția de vehicule blindate și elicoptere de luptă.

iPhone 13 Pro/ Pro Max Stealth 2.0 ar fi suficient de rezistente pentru a rezista la gloanțe, așa cum se vede și în videoclipul de mai jos. Caviar are, de asemenea, o versiune realizată din titaniu de mare impact, care este promovată ca rezistând la împușcături și are toți cei patru senzori ai camerei intacți. 

Ca și modelele anterioare din seria Stealth, vor fi produse doar 99 de unități. Puteți alege între un iPhone 13 Pro sau Pro Max cu 128 GB sau până la 1 TB de stocare. Cea mai accesibilă versiune costă 6370 de dolari, în timp ce 13 Pro Max cu stocare de 1TB este de 7980 de dolari. 

___________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: