Cei de la Xiaomi au dat lovitura! Noul telefon Mi Note 2 a fost pus in vanzare pentru prima data si a batut recordul stabilit de catre Mi 5 - doar 50 de secunde a tinut vanzarea!

Desi nu este cunoscut numarul de unitati disponibile in primul val de vanzari (de ordinul zecilor de mii) este o performanta impresionanta din partea producatorului din China.

Avand in vedere retragerea de pe piata a telefonului Galaxy Note7, Xiaomi a venit la momentul potrivit cu Mi Note 2. Telefonul este unul high-end si acopera exact segmentul lasat liber de Galaxy Note7.

Mi Note 2 are un display curbat de 5.7 inch AMOLED. Procesorul este Snapdragon 821 care lucreaza in tandem cu 6GB LPDDR4 RAM precum si 128GB UFS 2.0 memorie interna. Exista si o versiune cu 4GB de RAM si 64GB memorie interna. Camera este de 22.56MP Sony IMX318 Exmor cu f/2.0. Are stabilizator digital EIS de imagine pentru video, fiind capabil si de 4K.

Persoanele care au dorit telefoanele s-au inregistrat inainte de vanzare - ambele versiuni au fost disponibile. Cea cu 4GB/64GB a costat 413 dolari, in timp ce cea cu 6GB/128GB a costat 487 dolari. Trebuie mentionat ca ambele versiuni erau pentru China si veneau fara Google Play Services. Varianta globala va costa aproximativ 520 de dolari cand va fi scoasa la vanzare.