SamMobile a fost primul care a publicat știrea, arătând că viitorul dispozitiv are acum numărul de producție SM-F415 și a fost certificat de Wi-Fi Alliance, ceea ce înseamnă că se apropie de lansare. Faptul că smartphone-ul ar putea fi unul „de buget” este indicat și de absența suportului pentru Wi-Fi 6.

Acesta ar urma să fie lansat în variante cu 64 și 128 GB spațiu de stocare, iar opțiunile de culoare sunt verde, albastru și negru. Dincolo de aceste detalii nu se mai cunosc prea multe despre dispozitiv.

Deși ne referim la el ca la un telefon midrange accesibil, nu trebuie să uităm că telefoanele pliabile au prețuri foarte piperate, prin simplul fapt că aduc această tehnologie inovatoare.

De exemplu, recent anunțatul Surface Duo al Microsoft începe de la 1.399 de dolari, deși are niște specificații destul de demodate. În mod similar Motorola Razr, alimentat de un procesor Snapdragon 710 a fost adus pe piață la un cost de 1.499 de dolari. Așa că un telefon pliabil accesibil ar putea fi considerat unul la un preț de circa 900 de dolari – unul oricum mare pentru conceptul „de buget”.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: