Samsung Galaxy Z Fold 3 este similar cu Fold 2. Are un display mare in mijloc și cu două disply-uri mai mici pe laterale. Cel din dreapta aeste vizibil cât telefonul este pliat, dar și când este deschis. Marea diferență față de versiunea anterioară este faptul că acest telefon pliabil se îndoaie pe margini, nu pe mijloc. Asta înseamnă că telefonul rămâne în mod tabletă, chiar și atunci când este pliat. Deschiderea telefonului dezvăluie un ecran și mai mare.

Apoi, potrivit brevetelor Samsung ar mai exista un alt model Z Fold 2, tot cu două balamale, dar care s-ar deschide în direcții opuse. Asta ar însemna un ecran mai mare atunci când telefonul este deschis, dar și un display mare atunci când telefonul este închis.

Alte zvonuri indică faptul că Samsung, dar și alți producători plănuiesc să lanseze telefoane pliabile mai ieftine în 2021. Telefoanele pliabile sunt destul de populare, însă pentru a ajunge în mâinile mai multor consumatori trebuie ca prețul acestora să scadă. Cert este că Fold 3 se anunță un model interesant ce va aduce funcționalități noi.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: