Anul trecut, compania a prezentat un „smartphone sustenabil” menit să combată poluarea cu deșeuri electronice, care vine cu o garanție extinsă și cu o baterie ce poate fi înlocuită. Acum, e timpul pentru succesorul său, un telefon care costă de 10 ori mai puțin decât un iPhone.

Teracube 2e vine cu promisiunea unei garanții de patru ani, dar cu mai puțin RAM și cu spațiu de stocare mai mic, însă pentru un preț cu 200 de dolari mai mic decât modelul anterior. Mai mult, la precomandă Teracube oferă un preț special de 99 de dolari.

Smartphone-ul rulează Android 10 și are 4GB RAM și 64 GB RAM spațiu de stocare, fiind alimentat de un procesor de 1,8Ghz cu opt nuclee. Modelul de anul trecut a avut 6GB RAM și 128GB spațiu de stocare, dar modelul 2e vine cu avantajul unei baterii de 4000mAh. Display-ul de 6,1 inci este și el puțin mai mic decât ecranul modelului anterior.

Pentru a reduce poluarea, telefonul Teracube 2e are o baterie ce poate fi înlocuită și este construit din materiale reciclabile, are o carcasă biodegradabilă și include un senzor de amprentă, funcționalitatea de deblocare facială și o mufă jack.

Teracube 2 nu este un gigant din punctul de vedere al performanței – precum flagship-urile Samsung sau Apple, dar pentru cei care prețuiesc durabilitatea și un preț accesibil ar putea fi o variantă potrivită. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: