In mai putin de 3 luni va fi lansat noul iPhone, insa pe internet au aparut deja primele imagini! Cei de al 9to5Mac, recunoscuti pentru acuratetea stirilor despre Apple, au prezentat cateva imagini. Daca miercuri le-am vazut, acum este momentul sa le analizam.

In ciuda un zvonuri mai vechi care spuneau ca iPhone 6s va fi mai subtire decat predecesorul, imaginile arata ca nu va exista o schimbare din acest punct de vedere. Iar daca sunt modificari ale dimensiunilor, acestea sunt infime. Acest lucru sugereaza ca vorbim despre iPhone 6s, Apple schimband foarte putin in materie de design pentru seria S pana acum. Un alt lucru care este contrazis de imagini este sistemul camerei dual-lens.

Totusi, exista si vesti bune in ceea ce priveste schimbarile pregatite pentru iPhone 6S. Acesta va avea viteze de doua ori mai mari decat LTE datorita noului radio Qualcomm. Iar acest lucru inseamna si ca durata de viata a bateriei va fi mai mare.

Cei de la 9to5Mac mai spus ca placa de baza a noului iPhone va fi mai ingusta decat de la precedentul iPhone, astfel existand loc pentru o baterie mai mare si care sa reziste mai mult.

Imaginile, din pacate, nu au oferit insa niciun indiciu despre tehnologia Force Touch ce urmeaza sa fie implementata pe urmatorul iPhone ce a intrat deja in faza de productie.