În acest nou leak aflăm toate specificațiile tehnice, dar avem și imagini oficiale ce urmau să fie făcute publice pe 5 august. În imagini putem vedea telefonul disponibil în două culori: Mystic Bronze și Mystic Black. Acesta are un aspect pătrățos cu marginile de jos și de sus plate, astfel încât telefonul să poată sta în picioare. Modulul de cameră este destul de mare și are 3 senzori uriași. Cum este un Note, avem și un stylus inclus în pachet.

Procesorul care va fi inima și creierul acestui telefon este Exynos 990 (în Europa), adică același procesor de pe S20 și S20 Ultra, iar alături se află 12 GB RAM și un spațiu de stocare de 256 GB. Există o versiune cu 512 GB RAM și telefoanele vor avea suport pentru carduri microSD. Deci, mai mult spațiu de stocare.

Ecranul lui Note 20 Ultra este unul uriaș de 6,9 inci și este de tip Dynamic AMOLED cu o rezoluție de 3200 x 1440 pixeli, iar rata de refresh este de 120 Hz. Marginile negre de sus și de jos sunt foarte mici, iar Note 20 Ultra ar trebui să fie mai mic decât S20 Ultra, dar mai mare decât Note 10+.

Cum spuneam, telefonul are S Pen și ar trebui să fie cel mai bun de până acum cu o latență de doar 9 milisecunde. De asemenea, bateria este una mare de 4500 mAh ce s-ar încărca de la 0 la 50% în 30 de minute. Avem și încărcare wireless și probabil încărcare wireless inversă.

Telefonul este dual-SIM și suportă eSIM, este certificat IP68, are un senzor de amprentă în ecran și difuzoarele sunt optimizate de AKG.

Cum spuneam, acesta are 3 camere pe spate: un senzor mare de 108 MP, același de pe S20 Ultra, dar cu un sistem de autofocus mai bun. Alături avem un senzor ultrawide de 12 MP și o nouă cameră telefoto de 12 MP capabilă de un zoom optic 5x și unul digital de 50x.

Note 20 va fi capabil de filmare la rezoluție 8K și camera de selfie este aceeași de pe S20. Vom vedea dacă toate aceste informații se repetă și pe 5 august la evenimentul oficial.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: