Evenimentul va avea loc, cel mai probabil, pe 11 august. Începem cu modelele pliabile, pentru care știm deja că au apărut randări, însă noile GIF-uri publicate pe Internet fac posibilă vizualizarea produsului din mai multe unghiuri. Galaxy Z Fold 3 ar putea avea suport pentru stylus și ar fi disponibil pe nuanțe de alb, verde și negru.

 

Z Flip 3 ar urma, la rândul său, să poată fi cumpărat în variantele mov, negru, auriu și verde.


Leak-urile includ și detalii despre cum ar putea arăta Samsung Galaxy S21 FE - pe alb, galben, gri, mov și negru. Dacă va fi lansat, telefonul va fi o versiune mid-range a lui S21 și se pare că se inspiră destul de mult de la flagship-ul Samsung, ca design. Nu știm exact dacă modelul se află în stadiul de producție sau nu, dar aceste GIF-uri ar putea reprezenta indicii bune în acest sens.

O altă categorie despre care aflăm mai multe este cea a smartwatch-urilor. Unul dintre modele pare foarte apropiat de Samsung Galaxy Watch 4 Classic și pare să aibă un cadran care se rotește și două butoane pe partea laterală. Acesta ar fi disponibil pe nuanțe de alb, negru și gri și ar trebui să ruleze noua platformă smartwatch realizată de Google și Samsung.

Celălalt ceas pare să confirme zvonurile referitoare la un posibil Galaxy Watch Active 4. Acesta nu va avea o margine rotativă și, potrivit OnLeaks și GizNext, ar putea avea două dimensiuni diferite - 44mm și 40mm. Acesta va putea fi cumpărat pe gri, verde închis, alb, oranj și, foarte probabil, și pe negru.

GIF-urile dezvăluie și cele trei culori ale încă neanunțatelor Galaxy Buds 2, care ar putea aduce și active noise cancellation. Căștile ar urma să fie disponibile pe gri, mov și alb.

Samsung nu a anunțat oficial nici data evenimentului, nici produsele de mai sus, iar detaliile se pot schimba oricând. Așadar, rămâne de văzut câte dintre modelele de mai sus se vor concretiza. 

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: