Un baiat de doar 7 ani, Faisall Shugaa, a descoperit ca a avea o memorie buna nu este de fiecare data ceva bun. El a memorat in secret parola de la contul Apple al tatalui sau, Mohamed Shuga.

Avand parola Apple, el a efectuat 65 de tranzactii in jocul Jurassic World pe iPad-ul tatalui intre 13 si 18 decembrie. El a platit bani pentru a-si upgrada dinozaurul fara sa fie constient ca el cheltuie bani reali!

In total, tranzactiile efectuate au cumulat 5.900 de dolari! Mohamed a descoperit ce s-a intamplat cand a incercat sa faca o tranzactie cu cardul si nu a putut.

"Am 32 de ani, de ce ar crede cei de la Apple ca eu cheltui mii de dolari cumparand dinozauri si upgrade-uri intr-un joc? De ce nu mi-au trimis un mail sa-mi spuna despre aceste plati? Nu am primit niciun raspuns de la ei. Cat ar mai fi durat daca nu descopeream?" spune Shuga, citat de Phone Arena.

Cei de la Apple i-au raspuns pana la urma lui Shugaa spunand ca cererea acestuia de a primi banii inapoi nu are cum sa se intample. Shugaa le-a spus insa apoi ca avea nevoie de bani pentru a le cumpara cadouri copiilor de Craciun. Argumentul a functionat iar cei de la Apple i-au returnat banii lui Shugaa.