Un anunt postat pe eBay a devenit viral pe internet - un utilizator al site-ului a scos la vanzare un iPhone 4s, spart atat pe fata, cat si pe spate. Pretul este insa ... 149.999 de dolari!

Motivul? Partea din spate a fost inlocuita cu o placa nelicentiata in memoria lui Steve Jobs. Utilizatorul care a postat anuntul insista ca persoanele doritoare sa "cerceteze inainte sa cumpere". El explica motivul pentru care cere pentru acest telefon o suma de bani cu care poate fi cumparata o masina de lux.

Conform anuntului, telefonul este "1 din cele doar 56 de telefoane create in onoarea regretatului Steve Jobs". Pe spatele telefonului este scris "Steve Jobs 1955 – 2011” iar logo-ul oficial este inlcouit cu unul creat de Jonathan Mak dupa moartea lui Jobs. Acesta este folosit de compania Goldgenie, cunoscuta pentru customizarea iPhone-urilor cu aur si diamante.

Dupa moartea lui Steve Jobs in 2011, Goldgenie a lansat o editie speciala de iPhone 4s in memoria acestia. Partea din spate a telefonului era din aur si avea logo-ul lui Mak. Au fost creata doar ... 56. Telefonul acesta nu este insa unul dintre cele modificate de Goldgenie. Acest tip de telefon poate fi cumparat de pe .. eBay, doar ca de la alti utilizatori. Iar pretul este de doar 10 dolari! Este, asadar, o inselatorie.