GALAXY S II (GT-I9100), smartphone-ul fanion al companiei Samsung, este un dispozitiv incredibil de subtire (8,49 mm) si usor, cu procesor dual-core, ce imbina uimitorul ecran SuperAMOLED Plus cu performanta de top. Toate acestea cu ajutorul Android, sistemul de operare mobil cu cea mai rapida crestere. Smartphone-ul de ultima generatie include cele 4 hub-uri de continut si divertisment ale Samsung, integrate pentru a oferi acces instantaneu la muzica, jocuri, e-reading si retele sociale.

"De la lansarea sa, de la sfarsitul lui aprilie 2011, GALAXY S II a cunoscut un success continuu in vanzari, demonstrand inca o data capabilitatile de top si angajamentul Samsung in domeniul smartphone-urilor," a declarat JK Shin, Presedinte si Sef al Samsung Mobile Communication Business.

"in doar 5 luni, vanzarile lui GALAXY S II au avut o crestere spectaculoasa, ceea ce reflecta popularitatea extraordinara a acestui dispozitiv in jurul Globului. Utilizatorii care au ales GALAXY S II au contribuit la consolidarea pozitiei globale pe piata a acestui dispozitiv."

"Samsung GALAXY S II a avut un succes remarcabil si in tara noastra, unde se afla in topul preferintelor utilizatorilor; dispozitivul este disponibil pentru achizitie la toti jucatorii de pe piata din Romania si a cunoscut vanzari de aproximativ 50.000 de unitati," a declarat Sorin Manea, Division Manager la Samsung Electronics Romania.

 

 

Sursa: Fast Forward Communications


Citeste si:

Samsung Omnia W, primul smartphone cu sistemul de operare Windows Phone 7.5 Mango. Vezi ce caracteristici va avea

Nokia 701, smartphone-ul cu Symbian Belle si camera foto de 8 megapixeli

VIDEO Review Windows Phone 7.5 Mango

Samsung Wave 3, smartphone-ul cu display Amoled de 4 inch si sistem de operare Bada 2.0

A fost lansat Nokia 101, cel mai ieftin telefon dual SIM. Vezi ce pret va avea!