Acestă serie de telefoane va fi compusă dintr-un model de bază, Reno7, dar și de un model de top Reno7 Pro și unul mai ieftin Reno7 SE. Reno7 și Reno7 Pro au specificații similare și vor avea un ecran OLED de 6,5 inci, iar rata de refresh a lui Reno7 va fi de 90 Hz, în timp ce Pro va ajunge la 120 Hz. Ambele telefoane vor avea aceeași baterie de 4500 mAh cu o încărcare foarte rapidă la 65 de wați.

În ceea ce privește camerele foto, modelul de bază va avea un modul cu trei senzori: 50 MP drept cameră principală, 16 MP ultrawide și 2 MP pentru detectarea profunzimii de câmp. Modelul Pro va avea tot o cameră principală de 50 MP, însă cu senzor Samsung, un ultrawide de 64 MP și o cameră telefoto de 13 MP.

Procesorul de la interior va fi același cu cel regăsit și pe modelele anterioare, adică modelul de bază va avea MediaTek Dimensity 1200, iar Reno7 Pro va funcționa cu ajutorul lui Snapdraon 888. Vor fi disponibile versiune cu 8 sau 12 GB RAM și 256 GB stocare.

Modelul mai ieftin, Reno7 SE, va avea un display mai mic de 6,4 inci, o rată de refresh de 90 Hz, un procesor Dimensity 920 și va fi disponibil în configurații de până la 12 GB RAM și 256 GB stocare.

Modelul SE va avea o cameră principală de 64 MP de la OmniVision, una ultrawide de 8 MP de la Sony și un senzor pentru detectarea profunzimii de câmp. De asemenea, bateria va fi mai mică, de 4300 de mAh, însă se va încărca la fel de repede la 65 de wați.

Nu există o dată oficială de lansare, însă toate cele trei telefoane ar trebui să fie prezentate oficial cândva în luna noiembrie.

__________________________________________________________________________________________________

Urmărește emisiunile preferate pe protvplus.ro: