Mai multi utilizatori de telefoane cu Android care au trecut la ultima versiune, 5.0 Lollipop, ii avertizeaza pe ceilalti sa evite sa faca acum upgrade dupa ce au avut probleme cu aplicatii care dadeau crash si o incetinire a device-ului. Asta dupa ce au fost deja relatate probleme cu Wi-Fi-ul sau consumul exagerat de baterie in momentul in care esti conectat la Wi-fi.

Au existat si plangeri despre anumite probleme cu sunetul, fie ca acesta este inexistent! Si o alta problema majora - aplicatii create cu Adobe Air au fost sterse din device-urile Nexus si nu mai pot fi reinstalate.

Cel de-al 5-lea update major de soft al Android, numit Lollipop, a fost laudat de catre cei de la CNET pentru noile functii si noua interfata a utilizatorului.

Cei de la Zdnet au preluat multe plangeri. "Intreaga experienta pe tableta este ruinata" spune un utilizator al unui Nexus 7 din 2012. Un altul este la fel de dur: "Exista un singur cuvant pentru a o descrie: inutilizabila". Iar mai multi useri spun pe forumul celor de la Adobe ca instalarea aplicatiilor Air le aduce mesajul: "Unknown error code during application instalation -505".

Cei de la Adobe spun, prin vocea programatorului Chris Campbell, ca aceasta eroare nu era cunoscuta pana acum si ca "nu se lucreaza la un fix". Mai multi oameni au contribuit pe forumul Google la un post "how to restore" pentru un downgrade la Android 4.4. KitKat dupa ce un alt utilizator de Nexus 7 s-a plans ca Lollipop i-a transformat tableta "in nimic altceva decat o hartie"