WhatsApp, unul dintre cele mai populare servicii de mesagerie pe Android, ofera noi functii in ultimul update. Versiunea 2.12.367 aduce posibilitatea de a face anumite mesaje favorite pentru a le vedea mai tarziu! Noul update aduce si suport pentru Android Direct Share si preview-uri atunci cand sunt trimise link-uri.

Posibilitatea de a sublinia mesaje pentru o vizionare ulterioara a fost ceruta de mult timp de utilizatori. Tot ce trebuie sa faci este sa tii apasat pe un mesaj pentru a avea o stea, putand sa il vezi mai tarziu. Pentru asta, mergi in Chats tab > Menu > Starred Messages.  In ceea ce priveste trimiterea link-ului cu un preview, poti trimite link-uri si fara acesta.

WhatsApp a adaugat suport pentru Direct Share ce a fost introdus odata cu Android 6.0 Marshmallow. Direct Share iti permite sa distribui cu tinte mai precise. De exemplu, daca vrei sa distribui un link cu un contact pe WhatsApp, in trecut trebuia sa dai click pe butonul de share, sa cauti in WhatsApp si sa selectezi contactul pentru a trimite link-ul. Acum, WhatsApp are suport pentru aceasta functie astfel ca vei putea selecta un chat specific direct din meniul e distributie.

Noul update este disponibil in Google Play Store.