Acesta are un ecran care se poate plia, apoi se poate extinde în lateral, transformându-se într-un display de tabletă de 10 inci. De atunci, TCL nu a mai menționat nimic despre acest prototip, însă smartphone-ul a apărut într-un clip de la un târg de tehnologie din Shenzen, China.

Imaginile care durează 30 de secunde dezvăluie că tehnologia chiar funcționează și este impresionată, dar cu siguranță interfața nu este încă gata. Ecranul de start întârzie să se adapteze la schimbări. Reprezentanții presei chineze susțin că aceasta a fost o demonstrație a noilor capacități de afișare dezvoltate de TCL și de subsidiara sa CSOT, mai degrabă decât o prezentare a unui smartphone care ar putea fi lansat comercial în viitorul apropiat.

CSOT, China Star Optoelectronics Technology, furnizează ecrane pentru compania sa mamă și pentru televizoarele TCL. Este, de asemenea, un jucător important pe piața chineză, furnizând panouri LCD către șase producători locali de televizoare, bucurându-se de cea mai rapidă rată de creștere din lume în domeniul display-urilor.

Și alte companii lucrează, totuși, la dispozitive similare. Așadar, este posibil să vedem un asemenea smartphone în 2022 sau 2023 de la companii precum Oppo sau Huawei. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: