Unul dintre ele va veni din partea LG, însă potrivit zvonurilor inițiale, device-ul nu va intra pe piață cu dreptul din cauza lipsei de originalitate. Concret Letsgodigital susține că design-ul acestui dispozitiv este extrem de apropiat de cel al lui Huawei Mate X.

În ultimii ani, LG a aplicat pentru soluții multiple care să ducă producătorul mai aproape de „visul” telefoanelor pliabile. Patentele includ smartphone-uri cu ecran flexibil și cu un stylus atașat, telefoane pliabile rotative, ecrane care se îndoaie atât în stânga, cât și în dreapta și așa mai departe. Recent, un raport citat de GizChina arată că LG a înaintat oficial o solicitare pentru brevetarea și înscrierea în Hague International Design System un nou model de aspect al telefoanelor sale. Documentul a fost făcut public la finalul lunii noiembrie și arată un design extrem de asemănător cu cel al lui Huawei Mate X.

Din schița atașată patentului și din randările disponibile, telefonul pare să se plieze spre exterior, are cel puțin trei camera pe spate și mai mulți senzori în lateral. Până acum nu știm, însă, când și dacă vor ajunge pe piață aceste dispozitive. 

Sursa foto: GizChina/Letsgodigital