Într-un video postat pe Weibo și publicat inițial de Android Authority, producătorul confirmă că noul smartphone, care nu are încă un nume și nici o dată de lansare, își poate schimba culoarea părții din spate, printr-o simplă apăsare de buton.

Compania susține că va utiliza sticlă electrocromatică pentru a obține acest efect spectaculos, aceeași tehnologie pe care OnePlus a mizat pentru telefonul Concept One, în așa fel încât să-i ascundă camera de pe spate atunci când nu este utilizată. Implementarea Vivo merge, însă, și mai departe, utilizând tehnologii speciale care permit schimbarea culorii sticlei de pe spatele telefonului. Astfel, acesta poate trece de la alb, la albastru închis, dar și nuanțe de violet.

Pentru și mai multe detalii, mai există pe Internet câteva clipuri în care este vizibil inclusiv modulul foto al telefonului, care seamănă cu cel mai recent telefon flagship X50, care a fost pus la vânzare în luna iulie. În viitorul apropiat ar putea apărea și mai multe informații despre acest model interesant. 

___________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: