WhatsApp a inlocuit de mult timp vechiul sms, dar inca nu e de ajuns. Utilizatorii aplicatiei cer din ce in ce mai mult. Chiar daca serviciul de mesagerie se apropie de perfectie, exista o functie pe care multi si-ar dori-o implementata cat mai repede: posiblitatea de a trimite mesaje de pe net.

Se pare ca programatorii WhatsApp au ascultat dorintele utilizatorilor. Olandezii de la AndroidWorld au descoperit in codul sursa al aplicatiei cateva linii de cod care fac referire la posibilitatea de a trimite mesaje de pe net.

Cei de la Whatsapp au fost dati de gol si de rivalii de la Telegram, care suspectau inca de acum saptamana trecuta aceasta miscare. Intr-un interviu acordat pentru TechCrunch,  Pavel Durov spune ca WhatsApp a incercat sa le fure unul din dezvoltatorii web care se ocupa de acest proiect.

N-ar fi de mirare, asadar, sa vedem in curand noua functie a WhatsApp, mai ales ca aplicatia a fost cumparata de Facebook. O compatiblitate cu Facebook Messenger n-ar mai fi astfel deloc o idee prea indepartata.