Încă nu știm nimic despre versiunea Pro sau lite a lui Mi 11, dar avem deja primul video cu Mi 11 Ultra, un telefon cu cea mai mare cameră pe care ai văzut-o pe un smartphone, dar și cu un ecran secundar. Telefonul a apărut pe canalul de YouTube al Tech Buff PH și putem vedea modelul din toate unghiurile.

Primul lucru pe care-l observi la telefon este faptul că modulul de cameră este uriaș și acoperă aproape toată partea de sus a telefonului. Acesta iese și din carcasă destul de mult, însă nu toată suprafața este plină de senzori foto.

La acest capitol, telefonul are un senzor principal de 50 MP, unul ultrawide de 48 MP și altul telefoto de tip periscop tot de 48 MP. Alături de cele trei camere avem un bliț LED și un ecran secundar micuț. Din ce vedem pe telefon, putem deduce că acesta va avea un zoom hibrid de până la 120x. De asemenea, ecranul secundar de pe spate te ajută să faci selfie-uri, poze de grup cu senzorul principal pentru fotografii mai bune atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte.

Display-ul telefonului este unul OLED de 6,8 inci WQHD+ și cu o rată de refresh de 120 Hz. Este acoperit de sticlă Gorilla Glass 7 și este perforat într-o parte pentru a face loc camerei de selfie de 20 MP.

La interior avem de-a face cu cele mai bune componente și vedem un procesor Snapdragon 888, 5G, o baterie de 5000 mAh ce poate fi încărcată la 67 de wați pe fir, dar și wireless. Difuzoarele sunt certificate Harman/Kardon, are rating IP68, iar în ceea ce privește spațiul de stocare probabil să vedem modele cu 128, 256 și 512 GB, iar memoria RAM ar trebui să fie de 12 sau de 16 GB.

Xiaomi nu a anunțat oficial nimic despre acest telefon și nu știm când se lansează sau cât costă, dar probabil vom afla cât de curând.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: