Iata care sunt ele mai asteptate cinci produse la targul de tehnologie de la Barcelona

Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana cand incepe Mobile World Convention 2013, speculatiile au inceput sa se inchege si deja s-a format o opinie in legatura cu produsele care vor fi prezentate in cadrul targului care incepe pe 25 februarie. Iata care sunt cele mai asteptate cinci produse de anul acesta, despre care se crede ca vor fi adevarate „super-staruri” la MWC.

Huawei Ascend P2

Toata lumea asteapta lansarea smartphone-ului Ascend P2 de la Huawei, care ar putea avea un procesor monstru octo-core, inghesuit in spatele celor 4,5 inch ai ecranului superslim. Display-ul Full HD, camera foto de 13 megapixeli si cei 2 GB de RAM il vor face un rival direct al Sony Xperia Z si HTC One.

LG Optimus G Pro

LG va impresiona prin noul LG Optimus G Pro, un hibrid smartphone-tableta cu procesor Snapdragon 600 de 1,7 GHz, cu patru nuclee. Device-ul se bucura de un display Full HD, camera cu rezolutie de 13 MP si inregistrare video 1800p. Daca mai adaugam in ecuatie si procesorul quad-core, n-ar fi de mirare ca LG Optimus sa fie un competitor serios pe tot mai activa piata a produselor „phablet”.

Samsung Galaxy Note 8.0

Samsung vrea sa decimeze piata de iPaduri mini cu tableta Galaxy Note 8.0, una dintre cele mai asteptate gadgeturi din afara zonei smartpone-urilor. Mini-tableta va avea un ecran de 8 inch si cel mai probabil un procesor quad-core la 1,6 GHz. Display-ul va avea o rezolutie de 1280x800 pixeli si ar putea include doua camere, de 5MP si 1,3 MP. Cei 2GB RAM si bateria de 4.600 mAh va capta cu siguranta atentia la MWC.  

ZTE Grand Memo

Grand Memo a fost vazut ca un rival al Galaxy Note 2 si este de asteptat sa ii seduca pe consumatorii din Europa. Atractiile smartphone-ului ZTE de 5,7 inch includ procesorul Snapdragon 4 quad-core de 1,7 GHz si camera sport de 13 megapixeli. ZTE va mai capta atentia si prin lansarea unui smartphone care va rula un sistem de operare Mozilla Firefox OS, bazat pe HTML 5.

Nokia Lumia 520 si Lumia 720

Nokia ar putea introduce in scena telefoane pentru buzunarele consumatorilor de rand, dar si un nou produs din gama telefoanelor Lumia, bazate pe Windows Phone 8. Cel mai asteptat produs este telefonul care ar folosi tehnologia PureView pentru a revolutiona camerele foto ale smartphone-urilor, ridicand standardele la 41 megapixeli.

Care este produsul pe care tu esti nerabdator sa-l vezi la MWC?

Share articol: