Atentie la telefoanele false de pe Internet. Daca vreti sa cumparati un smartphone de ultima generatie, mai bine alegeti o reprezentanta oficiala.

Pentru ca sunt telefoanele de la Samsung, Apple, Nokia sau LG au devenit extrem de populare in ultimii ani, pe Internet au aparut si oferte care par prea bune sa fie reale. Exact asta este si problema, pentru ca multe nici macar nu sunt reale.

Asa ceva a patit si un barbat din Rusia, care a comandat de pe Internet un telefon Samsung Galaxy SIII, pe care l-a gasit la superoferta. Din nefericire, cand coletul a ajuns acasa, clientul a avut neplacerea sa constate ca in loc de un telefon Samsung a cumparat un telefon facut de doi producatori inexistenti, mai exact "Sansumg" si"Suvnsmg", scrie Webpark.ru.

Tocmai de aceea, la targurile de tehnologie, precum CES din Las Vegas si MWC din Barcelona, care va incepe pe 25 februarie si va tine pana pe 28 februarie, producatorii de top, printre care si Samsung se asigura de fiecare data sa le aduca la cunostinta clientilor cum pot cumpara sigur si fara probleme de acest fel telefoanele lansate pe piata.

Despre lansarile pe care Samsung si ceilalti producatori le pregatesc la Mobile World Congress 2013, puteti urmari ultimele informatii in sectiunea speciala de pe site-ul nostru, MWC 2013.

Share articol: