Aplicația matrimonială permite astfel discuții cu potențiali parteneri înainte de a le vedea profilul și fotografiile.

Prin această funcție, platfoma vrea să încurajeze utilizatorii să pună mai mult accent pe personalitatea partenerilor, nu pe aspectul lor fizic, scrie Daily Mail.

În acest fel, pot fi evitate multe prejudecăți care apar atunci când vedem o fotografie cu o persoană, dar nu am interacționat niciodată cu ea.

Publicul țintă pentru noua funcție îl reprezintă generația Z, adică tinerii între 18 și 25 de ani, care de altfel alcătuiesc peste 50% din utilizatorii aplicației.

Noua funcție va oferi posibilitatea formării unor „conexiuni reale”, bazate pe cunoașterea celuilalt.

Iată cum funcționează: pentru început, utilizatorul va răspunde la câteva întrebări, iar Tinder îl va pune în legătură cu potențiali parteneri potriviți, pe baza răspunsurilor date.

Apoi, va putea comunica prin chat cu un partener propus de aplicație, dar discuțiile vor fi inițial prin completarea unor propoziții prestabilite sau prin opțiuni de răspuns.

Ulterior, dacă ambii parteneri consideră că se potrivesc, vor putea vedea fotografii și detalii despre profilul celuilalt.

Testele realizate până acum au arătat că utilizatorii care au ales funcția Blind Date au identificat cu 40% mai mulți parteneri potriviți comparativ cu cei care au folosit Fast Chat cu poze și profil vizibile.

În plus, mulți utilizatori au recunoscut că îi tentează ideea unui „blind date”, pentru că în acest fel pot cunoaște persoane care altfel nu le-ar fi atras atenția.

Emoția pe care o presupune anticiparea și elementul surpriză adaugă la rândul lor un farmec aparte comunicării.

Funcția este disponibilă deja în Statele Unite, iar în curând va fi accesibilă tuturor utilizatorilor.

 

Share articol: