Dacă știi să te folosești de toate aceste extensii, Google Chrome poate deveni o unealtă de productivitate perfectă pentru tine, fie atunci când ești la locul de muncă, fie în utilizarea zilnică de acasă.

Iată 10 extensii de Google Chrome pe care ar trebui să le încerci:

1. Save to Google Drive

Nu trebuie să intrăm în prea multe detalii aici. Această extensie te va ajuta să salvezi în Drive tot ce vizionezi în acel moment și să reiei de oriunde vrei tu. Te ajută să faci printscreen-uri utile, să salvezi clipuri, poze și chiar și audio. Spațiu pe Drive să ai!

2. Sortd

Pentru cei dezamăgiți după ce Google a anunțat că va închide Inbox by Gmail, un serviciu util pentru organizarea mailurilor, această extensie poate fi o alternativă destul de bună, deși nu la fel de completă. Te lasă să îți prioritizezi mailurile, să iei notițe și să-ți pui în sidebar un to-do list.

3. Honey

Ești vânător de cupoane de reduceri? Această extensie este exact pentru acest lucru construită.

4. Download Manager

Fără tab-uri separate, fără ferestre peste ferestre, această extensie te va ajuta să îți organizezi și previzualizezi mult mai simplu fișierele descărcate.

5. HTTPS Everywhere

Navigarea pe internet nu este niciodată sigură, mai ales în 2019. Pentru că nu știi exact care site-uri sunt sigure, această extensie te va ajuta să adaugi un strat suplimentar de siguranță pentru datele tale.

6. I don't care about cookies

Această extensie nu face mare lucru, doar aprobă automat toate pop-up-urile enervate care îți cer să accepți Termenii și Condițiile pentru Cookies.

7. Dalton colorblindness extension

Pentru persoanele care suferă de daltonism sau alte deficiențe de vedere, această extensie simplifică navigarea pe internet.

8. Speedtest

Mai ales atunci când folosești rețele externe WiFi pentru a transmite date precum clipuri, poze sau mailuri stufoase, această extensie te va ajuta să vezi dacă rețeaua poate suporta un astfel de transfer în timp util.

9. The Great Suspender

Ești una dintre persoanele care navighează pe internet lăsând zeci de tab-uri de browser deschise? Această extensie va opri funcționarea tab-urilor lăsate în umbră, ca să reducă semnificativ consumul de energie.

10. Grammarly

E o extensie extrem de utilă pentru cei care folosesc PC-ul sau laptopul pentru job. Va corecta în real-time orice vei scrie, indiferent de mediu.Urmărește cele mai importante știri ale zilei, pe ProTv Plus: