1. Apple planuieste un iPad Pro de 12 inch. Pe langa veste oficiala a lansarii Apple Watch in primavara, cei de la Apple mai pregatesc o tableta ce va fi mai subtire decat iPhone 6 Plus. iPad Pro va avea o diagonala decat 12.2 inch, difuzoare mai bune decat iPad Air 2.

2. Un experiment Facebook a 'contribuit' la alegerile din 2012. Un raport publicat de Mother Jones spune ca experimentul cu News Feed-ul Facebook a avut un impact serios in ceea ce priveste modul in care s-a votat in 2012. 1.9 milioane de useri au fost afectati de acel experiment. In ziua alegerilor, Facebook a publicat urmatoarea nota: "Facebook vrea sa se asigure ca cei care sunt eligibili sa voteze stiu unde o pot face si, daca doresc, sa le transmita prietenilor faptul ca au votat" Mai multe detalii aici - http://www.motherjones.com/politics/2014/10/can-voting-facebook-button-improve-voter-turnout

3. Fostul distribuitor de ecrane cu saphir al celor de la Apple a dat vina pe acestia pentru faliment. Cei de la GT Advanced Technologies spun ca esecul parteneriatului cu Apple ii forteaza sa acum sa-si declare falimentul.

4. CEO-ul celor de la Amazon, Jeff Bezon, a fost declarat cel mai bun din lume in ceea ce priveste performantele sale. El a crescut capitalul de piata al companiei in 17 ani cu 140 de miliarde de dolari.

5. Cei de la JP Morgan au descoperit ca un hacker le-a spart site-ul.

6. Amazon a publicat raportul de diversitate din companie. 75% din angajati sunt barbati.

7. HP a dezvaluit ca noul smartwatch produs alaturi de Michael Bastian va fi disponibil incepand cu 7 noiembrie pentru 349 de dolari.

8. Unul dintre cofondatorii Pirate Bay a primit sentinta de 3 ani si jumatate de inchisoare pentru hacking. Procurorii au numit acest caz ca fiind cel mai mare de hacking din istoria Danemarcei.

9. IMB a anuntat ca a ajuns la o intelegere cu furnizorul de servicii de internet Tencent. Acest parteneriat are menirea de a-i ajuta pe cei de la IMB sa se lanseze mai puternic in China, Tencent livrand internet pentru 1 miliard de utilizatori in China. Este al doilea parteneriat anuntat recent de IBM dupa cel cu Twitter.

10. Microsoft se pare ca a concediat echipa de anunturi publicitate la nivel mondial. Un anunt oficial ar putea fi facut miercuri