1. Dell a confirmat luni faptul ca a cumparat EMC cu suma de 67 de miliarde de dolari! Cei de la Business Insider au publicat un top al celor mai tari 9 tranzactii din istoria tech, raportat la sumele din 2015 - tranzactia anuntata ieri este aproape de 2 ori mai mare decat cea de pe locul 2, cumpararea Compaq de catre HP. Suma cumulata ale celor 9 tranzactii este de 189.8 miliarde de dolari.

2. Marea Britanie a decis ca scuterele Hoverboard sunt ilegale pentru folositul in public - acestea sunt permise astfel numai pe proprietate privata.

3. Urmatorul telefonul al celor de la Oppo, R7s, va veni in 2 variante - de 3GB si de 4GB de RAM. Telefonul urmeaza sa fie prezentat la Gulf Information Technology Exhibition (GITEX) ce va avea loc intre 18 si 22 octombrie in Dubai.

4. Producatorul de ceasuri de lux, Tag Heuer, a postat prima imagine pentru smartwatch-ul pe care urmeaza sa-l lanseze pe 9 noiembrie.

 


5. Fotograful american Eric Pickersgill a facut o galerie foto in care a scos telefoanele si device-urile digitale din mai multe cadre pentru a arata dependenta oamenilor de aceste device-uri.

6. Se pare ca cei de la OnePlus au un nou device pregatit. O cerere la Federal Communications Commission prezinta modelul E1005, un telefon cu display de 5.5 inch, cu procesor la 1.9GHz.

7. Pepsi P1 este primul telefon lansat de celebra companie americana - o imagine aparuta pe un site din China prezinta telefonul. Este un smartphone cu Android mid-range la pret mic.

8. Cei de la Forbes au pus mana pe Microsoft Surface Book, primul laptop din istoria companiei.

9. Elon Musk i-a atacat pe cei de la Apple, spunand ca aceasta este "cimitirul pentru staff-ul concediat de Tesla".

10. Saptamana trecuta a fost dezvaluit ca un fost angajat Google a cumparat domeniul pentru doar 12 dolari datorita unei vulnerabilitati din sistemul companiei. Cei de la Google l-au premiat pe Sanmay Ved pentru faptul ca a expus aceasta vulnerabilitate.