1. Google a dezvaluit accidental detaliile personale ale clientilor! Peste 280.000 de persoane au fost afectate, spun cei de la Ars Technica. Ce e cu atat mai grav este cu cat eroarea dateaza din 2013, insa abia recent a fost descoperita si rezolvata!

2. LG G4 va avea un ecran de 5.6 inch! Succesorul telefonului care a fost desemnat cel mai bun din 2014, la egalitate cu iPhone 6, urmeaza sa fie lansat oficial in luna aprilie

3. WhatsApp va lansa in curand Voice Call pentru iPhone. Compania testeaza de cateva saptamani aceasta functie.

4. Lansarea Mortal Kombat X pentru PS3 si Xbox 360 a fost amanata pentru vara acestui an. Jocul va aparea insa pe 14 aprilie pe PS4, Xbox One si PC.

5. Cel mai vechi site '.com' din istorie a implinit duminca 30 de ani. Numele domeniului Symbolics.com a fost cumparat de catre compania cu acelasi nume pe 15 martie 1985.

6. A aparut prima poza facuta cu telefonul Huawei P8 si confirma ca aceasta va fi de 13MP cu dual LED flash si stabilizator optic. Flagshipul companiei urmeaza sa fie lansat in luna aprilie.

7. Facebook ofera publicului mai multe informatii despre tipul de materiale care sunt interzise pe platforma, noile reguli continand o sectiune separata in legatura cu "organizatii periculoase" si detaliaza tipurile de nuditate permise.

8. Dyson investeste 15 milioane de dolari pentru a gasi un mod prin care durata de viata a bateriei sa fie mai lunga.

9. Cei de la Samsung pregatesc o noua inovatie in materie de smartphone-uri. Samsung a primit recent un patent in Statele Unite pentru un smartphone flexibil, scrie GSM Arena.

10. Allview a lansat saptamana trecuta telefonul E3 Sign iar acesta a fost in teste la www.yoda.ro! Vezi aici concluziile