1. Cei de la The Guardian analizeaza anuntul lui Mark Zuckerberg ca va dona 99% din actiunile Facebook pe parcursul vietii sale in scopuri caritabile.

2. Desi procesorul Snapdragon 820 inca nu apare pe vreun device, se vorbeste deja despre Snapdragon 830 iar acesta ar putea suport pentru 8GB de RAM.

3. Yahoo ar putea sa vanda divizia de internet iar astazi a aparut lista posibilor cumparatori

4. O femeie i-a cumparat un hoverboard fiului ei de 12 ani insa device-ul a explodat cand se afla la incarcat la doar o zi dupa ce il cumparase!

5. Unul dintre cele mai asteptate telefoane din sfarsitul acestui an va fi lansat in urmatoarele saptamani, insa doar in Taiwan! Este vorba despre Asus Zenfone Zoom, "cel mai subtire telefon cu zoom optic 3x".

6. Au aparut pe internet capturi cu noua versiune a sistemului de operare Android, 6.0 Marsmallow, pe un Samsung Galaxy S6.

7. Un barbat de 68 de ani din Marea Britanie a dat in judecata Apple dupa ce compania i-a sters pozele, clipurile si contactele din iPhone, reusind sa castige procesul.

8. Un telefon high-end LeTV Max Pro cu procesor Snapdragon 820 si 4GB de RAM a aparut in baza de date AnTuTu.

9. Turing Phone este si solid, nu numai concentrat pe securitate. Telefonul a fost aruncat intr-un zid in 2 randuri si a supravietuit.

10. Cum poti sa iti dai seama cat de buna este camera unui telefon? Numarul de megapixeli nu reprezinta totul. Din contra, exista multi factori ce trebuie luati in considerare.

Bonus: al 2-lea trailer la filmul Batman vs Superman: Dawn of Justice