1. Apple lucreaza la un nou sistem de e-commerce bazat pe balanta de pe cardurile utilizatorilor! Intr-un nou brevet solicitat, Apple propune acest sistem ce se foloseste de iPhone-uri pentru a le oferi reclame utilizatorilor in functie de cat isi permit. Decizia este una controversata pentru ca presupune ca Apple sa cunoasca balanta de pe card a utilizatorilor. 

2. Windows 10 urmeaza sa fie lansat pe 29 iulie, insa deja a fost descoperit un secret interesant. O functie de inregistrare ce poate captura activitatea de pe ecran ca un clip video. 

3. Site-ul Ashley Madison a fost spart de hackeri. Datele persoane ale celor 37 de milioane de utilizatori de pe site-ul care ii ajuta sa-si insele partenerul de viata vor fi facute publice daca site-ul nu este inchis. 

4. Cei de la The Verge scriu despre "cel mai nebun telefon cu Android de anul acesta". Este vorba despre Turing Phone, un telefon care pune securitatea, rezistanta si fashion-ul deasupra oricarui alt capitol. 

5. Au aparut primele imagini ce arata S Pen-ul de la noul Samsung Galaxy Note 5 ce ar urma sa fie lansat pe 12 august alaturi de Galaxy S6 Edge Plus. 

6. Cei de la Reuters au publicat cele mai populare 20 de fotografii proprii de pe Instagram din acest an. 

7. Apple Watch tinde sa devina un esec - la 3 luni de la lansare, analistii sunt dezamagiti de cifrele realizate de ceasul inteligent al celor de la Apple in materie de vanzari. 

8. LG G4 are un meniu secret in care poti accesa un numar mare de setari. Iata cum poti intra in el. 

9. Miliardarul Yuri Milner vrea sa raspundem in sfarsit la intrebarea: Suntem singuri in Univers? El a anuntat luni la Societatea Regala din Londra ca va cheltui 100 de miioane de dolari in urmatorii 10 ani pentru a ajuta la cercetarile pentru descoperirea vietii extraterestre

10. "Piratii" gasiti vinovati pentru incalcarea drepturilor de autor ar putea sta in inchisoare pana la 10 ani conform noului plan al Guvernului Britanic. Sentinta maxima in acest moment este de 2 ani.