1. Samsung trece printr-o perioada dificila - exista din ce in ce mai mari indoieli in ceea ce priveste vanzarile din acest an pentru flagship-ul companiei ceea ce a dus la o scadere cu 6% a pretului actiunilor, scriu cei de la Business Insider.

2. Doua noi telefoane Xiaomi neanuntate au aparut pe internet. Nu exista nicio informatie despre acesta, insa unul dintre ele ar putea fi succesorul Xiaomi Mi4, iar celalalt ar putea fi Xiaomi Redmi Note 2, spun cei de la GSM Arena.

3. Un grup necunoscut a furat si a publicat online date de 400GB din baza "Hacking Team", firma din Italia din spatele celor mai folosite unele de spionaj din lume.

4. Potrivit ultimelor zvonuri, iPhone 6s si iPhone 6s Plus ar urma  sa fie lansate pe 18 septembrie 2015.

5. O petitie online prin care li se cere celor de la Reddit sa o dea la o parte pe Ellen Pao, CEO-ul interimar al companiei, a strans peste 100.000 de semnaturi in 3 zile dupa ce vineri a aparut stirea ca un angajat popular al site-ului a fost concediat iar sute de subcategorii au fost inchise pe site.

6. Amazon se pregateste de cea mai mare reducere din istoria companiei - pe 15 iulie, cand vor implini 20 de ani de existenta, utilizatorii Prime Day vor beneficia de reduceri mai tari decat de Black Friday. Din pacate, utilizatorii din Romania nu se vor putea bucura de oferte.

7. Cei de la Telegraph spun povestea unor persoane peste 65 de ani care au accesat pentru prima data internetul - exista peste 5 milioane de oameni in aceasta situatie.

8. Google ar putea sa lanseze 2 telefoane Nexus in acest an, unul produs de catre LG si celalalt de Huawei. Telefonul produs de LG nu va fi insa bazat pe LG G4 in ceea ce priveste hardware-ul.

9. Un barbat pe nume Justin Foley a decis sa faca un site exclusivist, MostExclusiveWebsite.com. E atat de exclusivist incat permite accesul doar unui utilizator la un anumit moment in timp. Iar acesta poate petrece 60 de secunde. Apoi urmeaza o alta persoana.

10. Cei de la Tech Radar au publicat cele mai tari 90 de jocuri gratuite pe iPhone.

BONUS: Iata cum se foloseste Apple Music

How to use Apple's Spotify killer — now on everyone's iPhone.

Posted by Business Insider on Sunday, July 5, 2015