1. Apple a atins un nou prag istoric in China, ajungand la 27.6% din piata! Lansarea iPhone 6 i-a ajutat pe cei de la Apple sa creasca mult in China, flagshipul companiei americane fiind cel mai vandut telefon in aceasta tara, urmat de Xiaomi RedMI Note si iPhone 6 Plus.

2. Un barbat care a creat si detinut un site de 'revenge porn' a fost condamnat la 18 ani de inchisoare. Kevin Bollaert a fost gasit vinovat pentru 27 de capete de acuzare.

3. Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe produse ale companiei. RF34H9960S4 este un frigider inteligent care costa .. 6.000 de dolari! Cei de la CNET au facut review-ul frigiderului

4. Cei de la Android Authority au investigat 10 aplicatii gratuite cu care se pot efectua convorbiri pentru a vedea care sunt cele care consuma cel mai mult, dar si cel mai putin.

5. Pe internet ar fi aparut imagini cu viitorul Sony Xperia Z4. Telefonul vine cu procesor Snapdragon 810, 3GB de RAM, 32GB spatiu de stocare ce poate fi mari si display de 5.1 inch 1080p. Camerele vor fi de 20.7MP si 5MP.

6. Un articol al presei din China sustine ca peste 500 de oameni au fost platiti de Samsung pentru a participa la lansarea din Shanghai a noului flagship.

7. Cercetatori din Statele Unite au dezvoltat un cip de camera care poate oferi abilitatea telefoanele sa faca scanari 3D ale oricarui obiect.

8. Microsoft risca sa piarda o piata de 14 miliarde de dolari in fata celor de la Apple si Google. Este vorba despre masinile conectate la internet - conform estimarilor Telefonica, 90% dintre masini vor fi conectate la internet pana in 2020.

9. Uniunea Europeana are de gand sa amendeze Google in perioada urmatoare, pentru incalcarea unor legi antitrust, domeniu care in mod normal se refera la concurenta. Amenda ar urma sa fie de 10% din veniturile anuale ale celor de la Google, adica de 6 miliarde de dolari!

10. Facebook a lansat Riff, o aplicatie de sine statatoare care vrea sa urmeze succesul reusit de Snapchat. Facebook a creat un hibrid intre Snapchat si Vine care permite utilizatorilor sa inregistreze clipuri de pana la 20 de secunde. Acestea pot fi share-uite si marite in colaborare cu prietenii in tentativa de a viraliza clipul rezultat.

Bonus: Un nou duel intre iPhone 6 si Galaxy S6 Edge. De data aceasta, drop test